logosib

ico-cast2 Facebook Twitter icoavant1

Entrada afiliats

Notes informatives

SITUACIÓ ACTUAL A LES OFICINES: INCERTESA PER PART DELS CLIENTS, VOLATILITAT I RISC DELS FONS DELS CLIENTS DEGUT AL CONFLICTE DE CATALUNYA.

Ja fa uns dies que els clients demanen als nostres companys i companyes com acabarà el conflicte de Catalunya davant el desafiament independentista. Per aquest motiu el SIB va ser l'únic sindicat que va sol·licitar que es donàs un protocol d'actuació a les oficines davant les preguntes dels clients (nota informativa del 19 de setembre Referèndum de Catalunya 2017: Pautes a seguir amb els clients). Pocs dies després la Direcció va publicar a la Intranet un comunicat per poder explicar als nostres clients.

En aquests darrers dies la situació s'està aguditzant a mesura que pasen els esdeveniments. La situació és excepcional i de bon matí els clients fan cua a les oficines amenaçant de dur-se els seus fons en una altra entitat.

Ara més que mai hem d'estar units i formar un equip, ara tots hem de remar en un sentit i per aquest motiu, a causa d'aquesta situació d'excepcionalitat, sol·licitarem a la reunió prevista per demà amb la Direcció un recàlcul dels reptes assignats a les oficines ja que l'urgent no deixa fer el necessari.

COM POTS COMPROVAR EN EL SIB ESTAM AL TEU COSTAT. VETLLAM PELS INTERESSOS DE BALEARS.

S.I.B, SINDICAT INDEPENDENT DE BALEARS

EL SINDICAT D'EMPLEATS DE BALEARS

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información -> AQUÍ.

Acepto cookies de esta web