logosib

ico-cast2 Facebook Twitter icoavant1

Entrada afiliats

Notes informatives

ARA MÉS QUE MAI!!!

Companys i companyes, tots estam patint una campanya contra "la Caixa". La nostra Entitat sempre s'ha mantingut al marge de qüestions polítiques. SOM L'ÚNICA CAIXA D'ESTALVIS que no ha estat ni intervinguda ni fusionada; és més, hem incorporat a moltes de caixes que tenien greus problemes de supervivència.

DUIM MÉS DE 100 ANYS D'EXISTÈNCIA, hem viscut moments molts durs: durant la guerra civil, estàvem als "dos bandos" i mai deixàrem als nostres clients "tirats", les primes úniques, les participacions preferents, etc... i sempre els empleats i empleades hem fet pinya i hem donat la cara. Per això VÀREM SER, SOM I SEREM EL MILLOR ACTIU DE L'ENTITAT.

Ara hem de lluitar per demostrar als nostres clients que amb "la Caixa" els seus estalvis no tenen cap risc, que som una de les entitats més segures que hi ha a l'Estat Espanyol, què CADA ANY DESTINAM 500 MILIONS D'EUROS A L'OBRA SOCIAL.

Avui, a Barcelona, el SIB ha manifestat el seu total recolzament i suport a "la Caixa": necessitam una caixa forta, compromesa amb els clients, compromesa amb els accionistes, compromesa amb l'obra social, compromesa amb els empleats i empleades i amb les seves famílies, i, per això tots hem de defensar davant els nostres clients la solvència de la nostra Entitat. Per ajudar-vos, aquests dies, vos enviarem les notícies que vos puguin servir per demostrar que "la Caixa" VA SER, ÉS I SERÀ UNA DE LES ENTITATS MÉS SOLVENTS i MÉS PROFESSIONAL DE TOT L'ESTAT ESPANYOL.

AMB LES GREUS DIFICULTATS QUE TOTS PATIM, DES DEL S.I.B. NOMÉS PODEM DONAR-VOS LES GRÀCIES PER LA MAGNÍFICA FEINA QUE FEIS CADA DIA I SABEU QUE SEMPRE ENS TINDREU AL VOSTRE COSTAT. SI NECESSITAU QUALSEVOL ACLARACIÓ POSAU-VOS EN CONTACTE AMB EL VOSTRE GESTOR SINDICAL.

S.I.B., SINDICAT INDEPENDENT DE BALEARS

EL SINDICAT D'EMPLEATS DE BALEARS

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información -> AQUÍ.

Acepto cookies de esta web