logosib

ico-cast2 Facebook Twitter icoavant1

Entrada afiliats

Notes informatives

DARRERES NOTÍCIES DEMANDA PLUS CONVENI

 

Logos SIB-CGT-FORO-CICDe vegades ens demanau quina tasca realitzam els sindicats petits.

Dit finament: servim d'esperó als grans sindicats per mantenir, amb fermesa i dignitat, davant les pressions de les empreses, els teus interessos.

Dit d'una manera clara: som els que, quan es baixen els calçons, els obligam a que se'ls pugin. Com pots veure en el certificat adjunt, després de la demanda

guanyada a l'Audiència Nacional per SIB, CGT i Foro-CIC, aquells que van signar en el conveni que no se'ns havia de pagar la part variable, els que després ho
van defensar a l'Audiència Nacional han vist la llum! Ara diuen a les empreses que ens paguin! Com en la paràbola del fill pròdig: quant ens alegram, companys, que torneu al costat de qui defensa els interessos de la plantilla!Un parell de escarments judicials com aquest i acabareu convertits en sindicalistes.O no teniu cap intenció de ser sindicalistes i la sobtada dignitat només es deu al fet que el proper any hi ha eleccions sindicals?

Noti CECA conjunta SIB-CGT-FORO-CIC

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información -> AQUÍ.

Acepto cookies de esta web