logosib

ico-cast2 Facebook Twitter icoavant1

Entrada afiliats

Notes informatives

CLASSIFICACIÓ D'OFICINES: SOL·LICITUD A LA DIRECCIÓ

Cada any, a 31 d'octubre, amb les magnituds dels 12 mesos anteriors, i amb efectes de dia 1 de gener de l'any següent, s'efectuarà la valoració de la majoria de les oficines de l'Entitat, amb la finalitat de determinar-ne la categoria, segons uns càlculs i paràmetres establerts.

La Direcció és conscient de tot el que estan patint els companys i companyes a les oficines degut a la situació de Catalunya davant el desafiament independentista, sobretot al que afecta a la relació comercial amb els clients ja que tot el dia surten notícies relacionades amb aquest procés pels mitjans de comunicació i a les xarxes socials.

Per aquest motiu, el SIB va ser l'únic sindicat que va sol·licitar que es pogués donar un protocol d'actuació a les oficines davant les preguntes dels clients (nota informativa del 19 de setembre Referèndum de Catalunya 2017: Pautes a seguir amb els clients); pocs dies després la Direcció va publicar a la Intranet un comunicat per poder explicar als nostres clients el compromís de CaixaBank amb la defensa dels seus interessos.

Avui el SIB ha tornat a enviar un escrit a la Direcció perquè la classificació d'oficines prevista per l'any 2018 es faci amb les dades de tancament a 30 de setembre i no, com és habitual, el 31 d'octubre degut als moments excepcionals que es viuen a Catalunya i per extensió a les Illes Balears. La plantilla de Balears està demostrant en aquests moments, més que mai, una professionalitat indiscutible i una magnífica feina cada dia. Per aquest motiu esperam i desitjam que la Direcció recolzi la nostra sol·licitud.

Palma de Mallorca, 24 de octubre 2017

Sr. Juan Antonio Alcaraz García

Director General de Negocio

9500 – Dirección General de Negocio

BARCELONA

Señor,

Debido a los momentos convulsos y las excepcionales circunstancias que se están viviendo sobre el referéndum y la declaración de independencia, la cual ocupa muchos espacios en prensa, radio, T.V. y redes sociales, solicitamos que la clasificación de oficinas para el año 2018 se realice con datos a 30 de septiembre de 2017 y no a 31 de octubre como es habitual.

Esperando que nuestra petición será atendida, aprovecho para saludarle atentamente.

Pep Toni Sureda

Presidente SIB

S.I.B, SINDICAT INDEPENDENT DE BALEARS

EL SINDICAT D'EMPLEATS DE BALEARS 24-10-17

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información -> AQUÍ.

Acepto cookies de esta web