logosib

ico-cast2 Facebook Twitter icoavant1

Entrada afiliats

Notes informatives

CLASSIFICACIÓ D'OFICINES 2018

Cada any, a 31 d'octubre, amb les magnituds dels 12 mesos anteriors, i amb efectes de dia 1 de gener de l'any següent, s'efectuarà la valoració de la majoria de les oficines de l'Entitat, amb la finalitat de determinar-ne la categoria, segons uns càlculs i paràmetres establerts (recursos aliens, actiu, marge ordinari i clients vinculats). A principis de desembre se'ns entrega el llistat
definitiu de com queden les categories de les oficines; segons el lloc aconseguit es determina la retribució salarial dels responsables pel que fa al seu sou base, pagues extres i despeses de gestió i representació.

El SIB ha informat puntualment a la Direcció que han i estan patint els companys i companyes a les oficines degut a la situació de Catalunya, sobretot pel que afecta a la relació comercial amb els nostres clients; la plantilla de Balears, per evitar la fugida de dipòsits, ha demostrat una professionalitat indiscutible i una magnífica feina cada dia. La Direcció ens ha assegurat que és conscient de tot el que li hem traslladat.

Així i tot hem informat a la Direcció que hi haurà oficines que sortiran perjudicades pel desafiament secessionista i, conseqüentment, la retribució del seus responsables. Per aquest motiu el SIB va enviar (tal i com vos vàrem informar a la nota informativa de 24.10.17) un escrit a la Direcció perquè la classificació d'oficines prevista per l'any 2018 es faci amb les dades de tancament a 30 de setembre i no, com és habitual, el 31 d'octubre degut als moments excepcionals que es viuen a Catalunya i per extensió a les Illes Balears (vos la reproduim més abaix).

Des del SIB també vàrem sol·licitar, degut al desgavell informàtic d'aquest estiu, un recàlcul dels reptes comercials i ara més que mai, degut als esdeveniments ocorreguts, la Direcció ha de mostrar una sensibilitat perquè tota aquesta casuística no afecti també el bonus comercial; des del SIB pensam que no seria just que la plantilla es vegi perjudicada per tota aquesta problemàtica aliena al seu esforç i dedicació.

El proper dimarts 12 de desembre estan previstes una sèrie de reunions a Barcelona i està previst que se'ns informi de la resposta de la Direcció a la sol·licitud realitzada pel SIB. Esperam que les nostres peticions hagin estat acceptades per la Direcció. Vos informarem del que s'ha adoptat.

Palma de Mallorca, 24 de octubre 2017

Sr. Juan Antonio Alcaraz García

Director General de Negocio

9500 – Dirección General de Negocio

BARCELONA

Señor,

Debido a los momentos convulsos y las excepcionales circunstancias que se están viviendo sobre el referéndum y la declaración de independencia, la cual ocupa muchos espacios en prensa,
radio, T.V. y redes sociales, solicitamos que la clasificación de oficinas para el año 2018 se realice con datos a 30 de septiembre de 2017 y no a 31 de octubre como es habitual.

Esperando que nuestra petición será atendida, aprovecho para saludarle atentamente.

Pep Toni Sureda

Presidente SIB

S.I.B, SINDICAT INDEPENDENT DE BALEARS

EL SINDICAT D'EMPLEATS DE BALEARS

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información -> AQUÍ.

Acepto cookies de esta web