logosib

ico-cast2 Facebook Twitter icoavant1

Entrada afiliats

Notes informatives

ACORD LABORAL DE SISTEMA DE COMPENSACIÓ DE DINARS EN CENTRES AMB HORARI SINGULAR.

Avui a Barcelona s'ha signat l'acord laboral que regularà a partir de l'any que ve el sistema de compensació del dinar per aquells companys i companyes que están afectats per acords laborals d'horaris singulars (Oficines A i Store, centres comercials etc...). Com sempre, el SIB ha estat l'únic sindicat amb representants de Balears.

Les característiques d'aquest acord laboral són:

-S'implementarà a partir de l'1 de gener de 2018.

-El personal afectat rebrà una compensació per dinar de 11 euros per dia laborable amb jornada partida; es realitzarà mitjançant una Targeta Restaurant precarregada amb aquest import corresponent als dies treballats en jornada partida dins un cicle de 5 setmanes, és a dir 10 dinars. Aquest import es revisarà en el mateix percentatge d'increment salarial que es fixa en el
Conveni Col·lectiu per la mitja dieta.

-La targeta és d'ús personal. El seu ús és responsabilitat de l'empleat. Per aquest motiu hem sol·licitat que s'informi a totes les persones afectades; aquestes rebran un correu electrònic, juntament amb la targeta, on s'explicaran els usos i característiques de la mateixa. De la mateixa manera es rebran instruccions de la manera com es pot carregar el saldo de la targeta.

-S'oferirà al personal adscrit la possibilitat de rebre de forma voluntària la compensació anterior mitjançant retribució dinerària pel mateix import brut establert en cada moment a laTargeta Restaurant. Si es volgués canviar l'opció de model per rebre aquesta compensació es podrá fer cada mes de novembre a partir de l'any 2019. A l'any 2018 aquesta possibilitat será el mes
de juny.

-S'ha incrementat el límit diari fins a 20 euros. Es podrà utilitzar en restaurants i cafeteries els dies hàbils de l'empleat de 6:00 a 24:00 hores.

El SIB ha sol·licitat que:

-El funcionament de la càrrega sigui senzilla, transparent, clar i fàcil pels companys i companyes afectats.

-També hem demanat a la Direcció que sigui sensible amb els responsables de les oficines afectades per horari singular i també se'ls inclogui en aquest acord laboral; ells també són humans i normalment també dinen.

Si necessitau més informació, posau-vos en contacte amb el vostre gestor sindical.

S.I.B, SINDICAT INDEPENDENT DE BALEARS

EL SINDICAT D'EMPLEATS DE BALEARS

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información -> AQUÍ.

Acepto cookies de esta web