logosib

ico-cast2 Facebook Twitter icoavant1

Entrada afiliats

Notes informatives

REUNIÓ ACORD LABORAL HORARI SINGULAR CENTRES inTouch

El dimarts passat es va constituir a Barcelona la Mesa de negociació per acordar un horari singular en els centres anomenats IN TOUCH.

Què és un centre IN TOUCH? És un nou model de negoci i està enfocat per donar servei als clients que visiten menys sovint les oficines ja que prefereixen una altra relació amb l'Entitat com pot ser la videotrucada, cita prèvia en el mur (linia oberta) etc...

Ja funciona aquest sistema en el model de Banca Privada i Premier. Volen donar un servei per conectar-se amb els clients amb un horari diferent; CaixaBank vol donar un valor afegit a aquesta tipología de clients. És una decisió estratégica, altres entitats ja hon fan, i no volen estar en desavantatge comparatiu.

Actualment existeixen tres centres IN TOUCH situats a Madrid, Sevilla i Pamplona. Els saldos i posicions d'aquests clients se'ns ha informat que romanen a les oficines d'origen dels clients.

Els principals aspectes que es volen regular en aquest acord són:

HORARI LABORAL:

De gener a desembre ( excepte el període comprés entre l'1 i el 30 d'agost):

- 8:30 h a 18:30h, amb 1 hora i 15 minuts de pausa per dinar: dos dies a la setmana d'acord al torn de cada persona escollit.

- 8:30h a 15:00h: els tres dies restants de la setmana (divendres amb caràcter fix)

- 8:30h a 15:00h totes les vigilies de festius.

-De l'1 a 30 d'Agost: De 8:30h a 15:00h

COMPENSACIONS:

Ens han informat que haurà un BONUS TARGET de 2.000€.

Dinar: 11€/dia per dia treballat amb jornada partida amb una Targeta Restaurant.

4 dies anuals addicionals de lliure disposició.

Es garanteix la voluntarietat. Es convocaran les vacants i es donarà prioritat als empleats que ja realitzin aquesta funció. La permanencia mínima en aquesta funció será de 4 mesos.

La propera reunió està prevista el dijous 21 on se'ns explicarà, per part de l'Àrea de Negoci, la necessitat de donar aquest servei. Vos seguirem informant.

Des del SIB no vàrem fer cap tipus de valoració i estam a l'espera de poder tenir més informació. Els sindicats de sempre, els que signen al final tot, ja han publicat circulars on els sembla poc el que ofereix la Direcció. Companys i companyes aquesta és la fase que es diu "paripé" i és la utilitzada per ells al principi de les negociacions.

S.I.B., SINDICAT INDEPENDENT DE BALEARS

EL SINDICAT D'EMPLEATS DE BALEARS

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información -> AQUÍ.

Acepto cookies de esta web