logosib

ico-cast2 Facebook Twitter icoavant1

Entrada afiliats

Notes informatives

DESITJOS PER AL PROPER ANY 2018

T'agradaria que en el proper any i següents segueixis perdent poder adquisitiu i drets consolidats?

Suposam que la resposta és NO

Idò ja saps el que has de fer per no seguir perdent com en aquests últims anys.

Un exemple del que te deim és que avui finalitza la Comissió d'Estudi del Conveni Col·lectiu on els sindicats signants CCOO, UGT i CSICA (SECB), els de sempre, els que es baixen els calçons davant la patronal, havien de negociar el futur dels nostres triennis. Diuen que els volen equiparar als del nivell de banca.

Això suposa:

-Passar d'un 4% a un 2% el percentatge d'aplicació.

-En cas d'acord, els triennis estaran supeditats al criteri de l'entitat.

-Pèrdues salarials per als companys més joves.

Per les notícies que sabem no hi ha hagut acord i s'ha tancat aquesta Comissió d'Estudi; això suposa que hem perdut divuit mesos (01-07-16 a 31-12-2017) degut a la congelació que varen signar en el Conveni Col·lectiu.

I a CaixaBank què pot ocòrrer?, recordar-te que encara s'han de negociar les carreres professionals i la classificació d'oficines, entre d'altres.

Els nostres companys d'aquests sindicats diuen que les has de votar a les properes eleccions sindicals i així poder signar uns bons acords laborals per la plantilla; idò si han de ser tan bons perquè no les signen ARA?

NO TE DEIXIS ENGANAR, DES DEL SIB PENSAM QUE S'HA DE PRODUIR UN CANVI I TU TENS LA CLAU PERQUÈ AIXÒ SIGUI POSSIBLE I NO HAGI MÉS PÈRDUES SALARIALS I DRETS CONSOLIDATS.

S.I.B., SINDICAT INDEPENDENT DE BALEARS

EL SINDICAT D'EMPLEATS DE BALEARS

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información -> AQUÍ.

Acepto cookies de esta web