logosib

ico-cast2 Facebook Twitter icoavant1

Entrada afiliats

Presentació

Presentacio

tomeu120Fa més de 28 anys es va constituir el "Sindicat Independent de Balears" (SIB), el nostre sindicat a les Balears, i des de llavors hem estat la força sindical més votada a les Illes. Com pots suposar, cal realitzar un treball seriós i eficaç per merèixer i obtenir, durant tots aquests anys, la confiança i el suport de la majoria dels nostres companys/es.

Som el sindicat que amb més afany ha defensat els interessos dels treballadors en la nostra Comunitat Autònoma. Actualment el SIB representa, a Balears, a la gran majoria de la plantilla de "la Caixa" en tots els nivells i funcions.

De les condicions laborals que tenim els empleats de "la Caixa", unes són fruit de molts anys de negociacions a l'entitat i altres són conseqüència de l'aplicació del conveni col.lectiu del sector de Caixes. Altres vénen derivades de la legislació laboral vigent.

Els interessos dels treballadors de Balears estan tutelats pel Comitè d'Empresa.

 

 

 

 

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información -> AQUÍ.

Acepto cookies de esta web