logosib

ico-cast2 Facebook Twitter icoavant1

Entrada afiliats

Què és el SIB?

Que es el sib?

QUI SOM?

Som un sindicat d'àmbit balear, amb més de 28 anys de rodatge i totalment independent, que es dedica a defensar els interessos dels nostres companys i que són empleats de "la Caixa" a las nostres Illes. No rebem consignes de ningú, ni depenem econòmicament  de les subvencions de cap Govern. Les decisions són preses per l'executiva de forma autònoma i apolítica.

Som ràpids i eficients, perquè, essent independents, no hem de esperar ordres de ningú "de més a dalt"; fem feina per que tu no et trobis sol davant cap situació i tinguis la nostra ajuda, la d'un sindicat preparat i amb una organització sòlida per oferir-te uns serveis de qualitat.

 

PER QUÈ UN SINDICAT?

Perquè necessitem saber quins son els nostres drets i obligacions com treballadors i segons normativa. La Direcció parla o decideix per la empresa i els sindicats parlem i decidim amb i per els empleats; és bo que hi hagi pluralitat sindical  i que tots i cada un sapiguem com hem de actuar i funcionar, així com el que l'entitat ens deu per la nostra  feina (permisos, excedències, nivells professionals, plans de pensions, vacances, ...).

El millor de estar afiliat és el vincle de confiança que tens, en el moment que et surgeix un dubte o problema, de sebre que amb una cridada o amb un e-mail, ben aviat t'atendrem. No et trobaràs ni et sentiràs sol, doncs l'objectiu de la nostra organització és defensar las condiciones laborals i també els interessos social i econòmics de tots, així com las relacions humanes, molt especialment amb els nostres afiliats.

 

COM FEIM LA FEINA?

Defensant  amb eficàcia i fermesa, dia  a dia, el compliment de la Normativa Laboral, únic camí per a protegir els interessos, la dignitat dels companys i millor el clima laboral. Som dialogants i negociadors, no obstant això, tenim la força, l'autonomia i els recursos suficients per a aconseguir que es respectin els drets dels companys. Les nostres assessories jurídiques ens representen davant la Direcció i/o davant els tribunals. Resolem els teus problemes o dubtes de forma ràpida i neta  i comuniquem les gestions fetes al moment, de forma confidencial, anònima o nominal, segons tu ens hagis dit; t'expliquem les diferentes opcions que hi ha i no emprenen cap acció sense la teva autorització o consentiment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información -> AQUÍ.

Acepto cookies de esta web