logosib

ico-cast2 Facebook Twitter icoavant1

Entrada afiliats

Seguretat i Salut Laboral

ATRACAMENTS, AMENACES I AGRESSIONS (II)

 

 

Vos informàrem el mes d'abril que el nivell d'amenaces i agressions, per desgràcia està augmentant cada dia a la nostra entitat, provocades fonamentalment per la situació de crisi que viu el nostre país i per el tema de les Participacions Preferents i Deute Subordinada. El SIB ja va exigir al seu dia mesures davant els fets que ocorrien i que, encara avui, estan succeint.

Llegeix més...

SOM O NO SOM, USUARIS DE PANTALLES?

A l'estat espanyol la regulació sobre pantalles de visualització de dades es recull fonamentalment en el R.D. 488/1997 de 14 d'abril, sobre disposicions mínimes de seguretat i salut visual relatives al treball amb equips que incloguin pantalles de visualització.

El citat R.D.  entén per treballador de un lloc amb PVD,s (pantalla de visualització de dades) aquell que:

 1. Superi 4 hores diàries o 20 setmanals de treball efectiu amb dits equips.
 2. Els que realitzin entre 2 i 4 hores diàries (o 10 o 20 setmanals) de treball efectiu i compleixin al manco 5 dels següents requisits:

  Llegeix més...

  C.U.S.S.L.

  EL Comité Únic de Salut i Seguretat Laboral (CUSSL) és l'organ paritari i col·legiat de participació destinat a la consulta regular i periòdica de les actuaciones de l'empresa en matèria de prevenció de riscos.

  En poques paraules i perqué tothom ho entengui, son reunions on es tracta de plans i programes de prevenció de riscs, a més de vetlar per la salut dels treballadors en tot allò que pertany al àmbit de la salut en el lloc de treball.

  Volem informar-vos que en casos d'atracs i agressions i/o amenaçes hi ha a disposició de tots els empleats d'uns telèfons en cas de incidències.

  Telèfon Sala de Seguretat: 93 404 64 46

  Telèfon Suport Metge en cas d'atrac: 93 404 65 58. En cas d' esser festiu a Barcelona es pot telefonar al 902 203 203

  FOC !!!!

  foc

  RISCOS PSICOSOCIALS

  Els empleats més vells i possiblement els que no ho són tant,  segur recorden el tracte exquisit que la majoria dels clients tenien amb els empleats, hi havia de forma generalitzada una  posada en escena en les relacions amb els clients en la qual imperava l’educació i els bons modes.

  Tristament, en aquest cas com en molts altres, els temps passats foren millors que els actuals. Vivim una època on  és completament normal, l’insult, l’amenaça, les coaccions i fins hi tot les agressions físiques per part de clients.

  Llegeix més...

  SEGURETAT INFORMÀTICA

   

  Els empleats de CaixaBank, sabem que per entrar al nostre terminal, per poder treballar, és imprescindible identificar-nos en el sistema, tot el que fem que da enregistrat amb la nostra sessió de treball i moltes operacions a més a més requereixen una vegada més una nova identificació que ratifica que som nosaltres individualment qui, realitzam dites operacions.

  Llegeix més...

  Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información -> AQUÍ.

  Acepto cookies de esta web