Qui som?

Som un sindicat d'àmbit balear, amb 40 anys de rodatge i totalment independent, que es dedica a defensar els interessos dels nostres companys i que són empleats de Caixabank a les nostres Illes. No rebem consignes de ningú, ni depenem econòmicament de les subvencions de cap Govern. Les decisions són preses per l'executiva de forma autònoma i apolítica.

Som ràpids i eficients, perquè, essent independents, no hem d’esperar ordres de ningú "de més a dalt"; fem feina per que tu no et trobis sol davant cap situació i tinguis la nostra ajuda, la d'un sindicat preparat i amb una organització sòlida per oferir-te uns serveis de qualitat.

Per què un Sindicat?

Perquè necessitem saber quins són els nostres drets i obligacions com treballadors i segons normativa. La Direcció parla o decideix per l’empresa i els sindicats parlem i decidim amb i pels empleats; és bo que hi hagi pluralitat sindical i que tots i cadascú sapiguem com hem d’actuar i funcionar, així com el que l'entitat ens deu per la nostra feina (permisos, excedències, nivells professionals, plans de pensions, vacances, ...).

El millor d’estar afiliat és el vincle de confiança que tens, en el moment que et surgeix un dubte o problema, de saber que amb una cridada o amb un e-mail, ben aviat t'atendrem. No et trobaràs ni et sentiràs sol, doncs l'objectiu de la nostra organització és defensar les condicions laborals i també els interessos socials i econòmics de tots, així com les relacions humanes, molt especialment amb els nostres afiliats.

Com feim la feina?

Defensant amb eficàcia i fermesa, dia a dia, el compliment de la Normativa Laboral, únic camí per a protegir els interessos, la dignitat dels companys i millorar el clima laboral. Som dialogants i negociadors, no obstant això, tenim la força, l'autonomia i els recursos suficients per a aconseguir que es respectin els drets dels companys.

Les nostres assessories jurídiques ens representen davant la Direcció i/o davant els tribunals. Resolem els teus problemes o dubtes de forma ràpida i neta i comuniquem les gestions fetes al moment, de forma confidencial, anònima o nominal, segons tu ens hagis dit; t'expliquem les diferentes opcions que hi ha i no emprenen cap acció sense la teva autorització o consentiment.